Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hét idézete:
    "...az olyan helyzetekben, amikor biztonságban érezzük magunkat, olyan emberekkel vagyuk körülvéve, akikben maradéktalanul megbízunk, gyakran visszatérünk a félelemnélküliségnek és a spontaneitásnak ehhez a természetes [gyermeki] állapotához. Lazák vagyunk, fesztelenek, természeti önmagunkat nyújtjuk. Ezek életünk legjobb pillanatai, a csúcsélményeink. Azok az alkalmak, amikor maradéktalanul boldogok vagyunk. Ez a normális, természetes állapotunk." - Brian Tracy

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A mai napom idézete

(Gabriella, 2014.03.26 22:12)

Tudja, némely nőnek ritkán adatik meg, hogy leljen az embermasszában egy jelentékeny pasast, akit aztán precízen meg kell néznie, a cipője orrától a feje tetején lévő forgóig. És e szemle végén érezhesse: tényleg lehet valami a legendában, miszerint igenis léteznek még e bolygón szívdobbantó pacákok, akik láttán feléled bennünk a nő. (Fable)

ildikob@freemail.hu

(Ildikó, 2008.08.25 06:04)

Köszönettel tartozom Neked, hiszen első olvasásra két nagyon izgalmas dologra is rátaláltam. A Zuhatagi Tigrisre és az Igazi közösségre!
Azt gondolom rendszeres látogató leszek a Tisztáson.
:-)
Reményt adnak az ajánlott honlapok arra, hogy sokan vannak ebben az országban, akik szívükön viselik mások sorsának jobbra fordulását és gyermekeink jövőjét.